Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren in Het Gooi - Partytentverhuur Het Gooi

Whatsapp ons!

Feesttent huren Het Gooi – Feesttentverhuur Het Gooi

In Het Gooi wonen heel veel mensen, dus zijn er ook heel veel feestjes. Om die feestjes te kunnen realiseren heb je meerdere dingen nodig, zoals gasten, hapjes en drankjes en feestmaterialen. Voor dat laatste ben je bij Partytentverhuur Het Gooi aan het juiste adres. Wij zorgen met onze partytenten dat jouw feestje helemaal geslaagd is. Naast partytenten kan je bij ons ook terecht voor onder andere partytafelsfeestverlichtingkeukenapparatuur en decoratie. Als extra dienst kunnen wij u ook helpen met de op- en afbouw en het leveren en halen van de feestmaterialen tegen een meer prijs. Wil jij van jouw feest een feest maken om nooit te vergeten? Huur dan bij Partytentverhuur Het Gooi!

Zoek je naast partytenten ook andere producten om je feest helemaal compleet te maken? Bekijk dan ons gehele assortiment!

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Het Gooi is de partner voor het huren van een partytent in o.a. ‘s-Graveland, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Loosdrecht. Muiden, Naarden, Nederhorst den Berg en Weesp.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Jouw feest onze producten!

Contactgegevens

T. 085-0806811
E. info@partytentverhuur-hetgooi.nl
Kosmonaut 21A
3824 MK, Amersfoort
KvK: 70439494
BTW: NL858317849B01